-Sa kombinacijom kvalitetnih biljnih ekstrakata teži da postepeno oslobađa od prekomjerne težine i tako stabilizuje opštu sliku organizma uz prateće smanjenje holesterola   -Podsticanjem razgradnje masti i stimulacijom međućelijske razmjene materije i energije takođe može stimulisati prirodno smanjenje apetita.  

Mladi britanski endokrinolog nagrađen za prestižno otkriće:

Stimulacija zdravog i stabilnog mršavljenja bez značajnijeg fizičkog napora

ZDRAVLJE

U proleće 2019 na Evropskom simpozijumu endokrinologa na temu borbe protiv gojaznosti dogodilo se jedno vrlo zanimljivo izlaganje. Čitava dvorana puna prestižnih stručnjaka nije mogla ostati ravnodušna na izlaganje jednog od najmlađih stručnjaka u prostoriji. Dr.Barbara McOwen, britanskom endokrinologu čije otkriće menja koncept gubitka kilograma iz korena.

Naime, patentirana formula dr.McOwen omogućava brzo ali i zdravo mršavljenje bez ikakvih ograničenja u ishrani.

Naš reporter uspio je obaviti intervju s mnogobrojnim kardiolozima od kojih se najviše istakao upravo Bennet George, koji je pobliže objasnio svoju metodu čišćenja krvnih sudova koja značajno produžava život.

Njena ideja i patent obišli su svet, a specijalisti širom sveta usmerili su svoje resurse na proizvodnju ovakvih preparata, a u razvijenim državama već uveliko daje fantastične rezultate.

Kako novi preparat spašava milione života i zašto ga građani Srbije mogu dobiti sa ogromnim popustom je ono o čemu ćemo danas da govorimo.

Dopisnik: "Dr.McOwen, izdvojeni ste kao jedan od najprestižnijih, najmlađih endokrinologa u vašoj državi, kako ste došli do vaše ideje i zašto baš gubljenje kilograma?

„Nije mi baš jednostavno o tome javno raspravljati jer su okolnosti vrlo osetljive prirode, ali reći ćemo da sam posledice pretilosti osetila na jednom vrlo važnom članu porodice pre par godina, i to je bio glavni okidač koji me motivisao i gurao me napred“ – Ističe Dr. McOwen. Ta osoba je zbog hipertenzije uzrokovane viškom kilograma nažalost preminula a ja nisam mogla dozvoliti da ne uradim ništa po tom pitanju.

„Tokom poslednje tri godine, usko sam se fokusirala na to pitanje.Tačnije, na novu metodu o kojoj sada već uveliko svi pričaju, a koja je nastala mojim trudom u moja četiri zida. Zastanite na sekund i pokušajte zamisiti to. Zamislite da ste uz pomoć jedne proste formule uspeli poboljšati zdravlje i standard života ljudi širom sveta koje nikada nećete ni videti, a beskrajno su vam zahvalni. E sada pokušajte zamisliti da za tu istu formulu dobijate vrlo bezobrazne ponude čiji je glavni cilj otimanje vaše intelektualne svojine, pa mi kažite na kakvu vas to emociju tera. Nekada stvarno poželim da sam one noći na simpozijumu prešutela“ – našalila se dr.McOwen.

O kakvim ponudama je reč?

Čim se pojavila objava o mojoj metodi mršavljenja, počela sam primati raznorazne ponude. Prvo su došli Francuzi, koji su mi ponudili 120 hiljada evra. Baš nedavno su Amerikanci, tačnije jedan farmaceutski holding, ponudili čak 35 miliona dolara, pa sad vidite zašto moram menjati broj telefona i povremeno napuštati društvene mreže.

Sigurno će zvučati čudno ali nisam ga patentirala da bi se bogatila na njemu, niti ja niti bilo ko drugi. Formula je javno dostupna i bilo koji ozbiljniji stručnjak će vam reći da to nije ništa specijalno, ali također i da deluje. Zato i ne želim da je itko otkupi jer će joj odmah nabiti gromoglasnu cenu, i kako onda da je ostatak evrope dobije, naročito zapadno-balkanske države kao što je Srbija?

Srećom, sve je to samo delić prošlosti. Preparat je razvijen u saradnji sa najboljim specijalistima u oblasti endokrilogije a sada je već uveliko dostupan javnosti.

Dr.McOwen, kako bi ste opisali vaš patent i da li je istina da je moguće „otarasiti se“ viška kilograma bez dete i fizičkog napora?

Ono što ističe moj patent je veliko prisustvoantioksidansa i prirodnih aktivnih supstanci iz biljaka koje prenose nervni implus do amigdale koji signalizira prestanak asimilacije kalorija,i tako gasi želju za brzom hranom. Zove se - GoSlim.

GoSlim.je 100% prirodni kompleks, zasnovan na vrlo moćnim biljnim ekstraktima za vraćanje ispravnog metabolizma i probave. Ključni sastojak GoSlim-a je ekstrakt Kora krušine i plod smreke koji razgrađuju i uklanjaju višak potkožnog masnog tkiva zajedno sa celulitom, te sprečavaju opuštanje kože i pomažu kod oblikovanja tela nakon velikog gubitka težine. Ovi sastojci efektivno poboljšavaju rad digestivnog trakta te potiču lučenje toksina. Ove biljke imaju jedan od najmoćnijih lipofilnih efekata,a to je inhibiranje apsorpcije masti u telu.

Na taj način ubrzava metabolizam i obnavlja rad endokrinog sistema, a pri tome podstiče i regeneraciju tkiva. Potpuno je bezopasan proizvod, ništa više nego aktivan stimulans prirodnih procesa u vašem telu. Budući da sagorevanje masti nastaje zbog brzog metabolizma,dete automatski postaju prošlost.

Rezultati zadovoljnih korisnika proizvoda GoSlim:

Rezultat nakon 28 dana redovnog korišćenja proizvoda GoSlim

Rezultat nakon 14 dana redovnog korišćenja proizvoda GoSlim

Rezultat nakon 21 dana redovnog korišćenja proizvoda GoSlim

Rezultat nakon 7 dana redovnog korišćenja proizvoda GoSlim

Da li postoji šansa da će se ovaj preparat pojaviti u apotekama i koja je, po vama, najrealnija cena?

Kao što možda možete zamisliti, čim su shvatili efikasnost proizvoda, farmaceuti su nas napali na svim frontovima. Proizvod nije lek, već vrlo efikasan dodatak prehrani, a oni bi da ga prodaju po enormnoj ceni kao da život od njega zavisi, to nisam mogla da dozvolim. Budimo realni, lečenje gojaznosti jedan je od najprofitabilnijih ogranaka farmaceutske branše, a samo u Americi ovo tržište generiše milione dolara. Trajna rešenja im ne idu u prilog.

Kako zainteresirani kupci mogu doći do preparata ako se ne prodaje u apotekama?

Organizovali smo direktnu distribuciju preparata GoSlim putem zvanične webstranice uz dodatni popust od 50%. Nakon svake proslijeđene narudžbe operateri kontaktiraju kupce, održavaju kraću konsultaciju i dogovaraju isporuku. Čak i u slučaju kada kupci nemaju računar, mogu lako pristupiti putem mobilnog telefona.

Količina robe je ograničena

  • Puna cijena:
    123eura
  • Snižena cijena:
    123eur
1 PAKOVANJE =
7 DANA -7KG
ZDRAVO MRŠANJE
SAGORIJEVANJE

komentari

Dajana

Pila sam i verujte mi ovo je top , jedem sta hocu kad hocu a kilaza ne mrda. Nedavno sam krenula na trčanje sa kolegicom i smršala sam 9 kila u 2 sedmice. Što sam trčala, trčala sam

Petarrrr

Jaka stvar, ali nista ispod mesec dana verujte mi, doduse ja sam malo krupan covek jbg

MarinkoSb

50% popusta hahahah logicno da cu uzet

User34240

Svaka cast za doktoricu ovo nam je trebalo sve preporuke

User212401

@Marinko Ma i da je 200 eura ja uzimam nema me pola jarane moj:)

Lepotabalkana

moj stize za 2 dana pa da vidimo i to cudo.

User2034235

Vrhunski preparat, ovo mi je druga tura, valjda sad ufatim taj popust :)

Zvezdaraaleksandar

13kg 1mesec nije lose nimalo :D

KrleizNiša

citam evo i recenzije na netu i izgleda da je to to , treba probati sto da ne

IvanaSlavic

Naručila sam, nije komplikovano. Stigao mi je poštom nakon 2 dana. Hvala puno!